رسول خدا : اهل ضلالت بهشتی اند!
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز : پنج شنبه
سفره دار: امام حسن عسکری سلام الله علیهم
* در محضر میزبان:
امام حسن عسکری سلام الله علیه:
احمد بن اسحاق! مثَلِ او [امام زمان سلام الله علیه] در این امّت، همچون مَثَل حضرت خضر و ذوالقرنین است. به خدا غیبتی دارد که در آن از هلاکت نجات نیابد؛ جز آن کسی که خدا او را بر قول به امامت ثابت دارد، و موفّق سازد که برای تعجیل در فرج او دعا کند.(1)
-- رسول خدا : اهل ضلالت بهشتی اند! --
پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) در روایتی شگفت می فرماید:
«بر خدا سزاوار است که اهل ضلالت را به بهشت وارد سازد»
«حقیقٌ علی اللّه أنْ یُدخِلَ اَهلَ الضَّلالِ الجنّة.»(2) .
ضلالت و بهشت؟؟! آیا پذیرفتنی است؟
این غرابت شاید در همان دوران هم همه را به شگفتی کشانده باشد. و شاید از همین روست که امیرالمؤمنین (علیه السلام) برادر و یار همیشگی پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) سخن او را تبیین و تفسیر می کند:
«پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) با این تعبیر ایمان آوردگانی را قصد فرمود که در زمان فتنه بر پیروی از امام غائبِ خویش به پا خیزند، امامی که جایگاهش پنهان و وجود نازنینش پوشیده از همه دیدگان است.
آنان به پیشوایی او اقرار دارند و به ریسمان ولایت او چنگ زده و چشم انتظار ظهور او هستند. یقین میورزند، تردید ندارند، صابر و شکیبا، و تسلیم فرمانهای او هستند.
ضلالت آنها تنها به این معناست که نسبت به جایگاه امام شان و شناسایی شخص پیشوای شان گمشده به حساب می آیند.»(3)
پس این «گمشدگی» است نه «گمراهی»! و این «گمشدگی» ماست نه «گمشدگی امام»! این گمشدگی را به تعبیری دیگر می توان سرگشتگی نامید.
و زیباست تعبیر مولا که فرمود:
«در زمان فتنه به پیروی از امام بر می خیزند.»(4)
گمشده نمی نشیند، گمشده احساس آرامش نمی کند، گمشده از جستجوی راه دست نمی کشد، گمشده منتظِر در طلب امامش، در تکاپوی یافتن مولایش، سرگشته و سرگردان است.
پس یکی از ویژگیهای منتظرین را همین سرگشتگی و سرگردانی و احساس گمشدگی می توان دانست.
شیخ رجبعلی خیاط: «کوشش کن قلبت فقط برای خدا باشد. وقتی قلب تو برای خدا باشد. وقتی قلب تو برای خدا باشد، خدا آن جاست، ارواح همه انبیاء و اولیاء آن جا هستند و همه آنچه مخلوق خداست، نزد تو حاضر خواهد بود.»(5)
همانگونه که یوسف در زیبایی و بخشندگی، شهره ی آفاق بود، یوسف زهراعلیه السلام نیز به بالاترین درجه ی این دو ویژگی آراسته است.
ابی نصر می گوید امام باقر علیه السلام فرمودند:
صاحب این امر (حضرت مهدی سلام الله علیه) با چهار پیامبر شباهتهایی دارد... شباهت او با یوسف، در زیبایی و بخشندگی اوست....(6)
رسول اللَّه صلی الله علیه وآله فرمود:
به زودی خداوند عزوجل در این امت، خلیفه ای را بر می انگیزد که مال را بی آن که بشمارد، به دیگران می بخشد.(7)
خدایا تو خود بهترین مدافع ساحت قدس مولایم هستی، پس درخواستم را بصورت کلی میگویم که در شرایط مختلف تو مدافع او باش که حراست تو ما را بس است:
اللَّهُمَّ ادْفَعْ عَنْ وَلِیِّکَ وَ خَلیفَتِکَ... اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ...
خدایا مدافع باش از ولیّت و خلیفه ات و حجتت بر خلق، و لسانت که گویای تو است و حکمت تو را بر زبان می آورد، و چشمت که با اجازه تو ناظر و شاهد بندگانت است، او که شجاع مجاهد است. خدایا دوست او را دوست بدار و دشمن او را دشمن بدار. خدا درباره ولیّت حجة بن الحسن علیه السلام ولی و حافظ و راهبر و کمک و راهنما و چشم بینا باش.
- تک خوانی بسیار زیبا «سر راهت در انتظارم ... برده هجرت صبر و قرارم ... جز ظهورت ای گل زهرا ... بخدا حاجتی ندارم »
فرمت: MP3
زمان: 1 دقیقه و 57 ثانیه
حجم: 459 کیلوبایت
پی نوشت ها:
1. کمال الدین و تمام النعمة _شیخ صدوق،ص384
2. بحارالانوار،ج52،ص143
3. همان
4. «الذین قاموا فی زمن الفتنة علی الأئتمام بالإمام الخفیّ المکان» : آنانکه در زمان فتنه به پیروی از امام غائب علیه السلام برمیخیزند.(همان)
5. کیمیای محبت،ص183